Espoon Golfseura eli EGS

Puhuttaessa suomalaisesta golfista ja golfin harrastajista, on Espoon Golfseura mainitsemisen arvoinen seura, joka järjestää monenlaista toimintaa golfin saralla pääkaupunkiseudulla. Seura järjestää esimerkiksi juniorivalmennusta. Kerromme tällä sivulla lisää Espoon Golfseuran toiminnasta sekä siitä, miten voit liittyä seuran jäseneksi.

Miten voin liittyä Espoon Golfseuran jäseneksi?

Jos haluat liittyä Espoon Golfseuran eli EGS:n jäseneksi, haluat varmastikin aivan ensimmäiseksi tietää, mitä jäsenyys maksaa. Kauden 2018 jäsenyys maksaa 39-99 euroa ja pelioikeudet 279-699 euroa. Hintoja voidaan sanoa kilpailukykyisiksi.

Millainen kenttä EGS:lla on?

EGS:n oma kenttä on avattu 1982 ja on perinteinen suomalainen kenttä – sitä voitaisiin jopa kutsua suomalaisten golfkenttien klassikoksi. Kentällä on järjestetty useita Challenge Tour -osakilpailuja ja se soveltuu hyvin monenlaisille pelaajille tarjoten haasteita niin kokeneille pelaajille kuin aloittelijoillekin. Kenttä sijaitsee jokilaaksossa, joten sen maisemat ovat erityisen upeat.

Harjoitusalueella on käytössä poleteilla ja rangekortilla toimiva Range-pallokone, joka jaksaa tehdä toistoja yhä uudelleen ja uudelleen. Harjoitteluviheriöitä on käytössä useampia. Verkosta löytyy EGS:n kenttäkartta, joka havainnollistaa kentän eri alueita. Kenttämestari vastaa kentän ylläpidosta sekä tiedottaa EGS:n kentän tilanteesta. Facebook on tässäkin oivallinen viestintäväline, joten jos olet kiinnostunut siitä, milloin EGS:n kenttä on jälleen käytössä, kannattaa seurata EGS:n Facebook-sivuja.

EGS:n kentälle pitää varata peliaika

Jotta voisit pelata EGS:n kentällä, tulee sinun varata oma peliaika. Tämä tapahtuu näppärästi Nexgolf-järjestelmän kautta, jossa EGS:n jäsenet voivat käyttää omia tunnuksiaan kirjautumiseen. Kannattaa muistaa huomioida tasorajoitukset varausta tehtäessä. Ajanvaraaminen onnistuu myös puhelimitse. Vieraspelaajat voivat varata peliaikoja teetime.fi-nimisestä verkko-osoitteesta tai puhelimitse.

Varmista etukäteen, miten ajanvarauksen voi perua, jos sinulle tuleekin odottamaton este. Muista myös vahvistaa varaamasi peliaika ennen kuin menet kentälle. Jos olet EGS:n varsinainen jäsen, jolla on täyspelioikeus, voit tehdä vahvistuksen Nexgolf-järjestelmän kautta kolme tuntia ennen peliajan alkua. Muutoin vahvistus tulee tehdä ottamalla yhteyttä caddiemasteriin.

Ajanvarausjärjestelmän käyttöä helpottavat erilaiset värikoodit; erilaisin värein kuvataan kentän varaustilannetta, esimerkiksi vihreän värikoodin tarkoittaessa auki olevaa kenttää, jolle ei ole tehty varauksia kyseessä olevalle ajanjaksolle. Jos värikoodi näyttää harmaata, ei kentälle voi suorittaa varauksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *