Millainen golfklubi on Helsingin Golfklubi?

Helsingin Golfklubi on maamme pitkäikäisin golfseura, joten se ansaitsee oman esittelynsä. Golfklubi toimii Pitäjänmäellä, jonne on hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Helsingin ydinkeskustasta. Kentän tunnelma on ainutlaatuinen, sijaitseehan sekä upeassa kartanomiljöössä, jonka ympäristössä on vanhaa puustoa sekä liukkaita ja pienikokoisia viheriöitä. Siirtymät ovat kentällä lyhyitä. Klubi on toiminut useiden kansallisten ammattilais- ja amatööritapahtumien isäntänä, mikä kertonee sen asiantuntemuksesta sekä kokemuksesta.

Klubitalo

Klubitalo on tässä klubissa erityisen upea, onhan se itse Talin Kartano, josta löytyy nykyisin myös ravintola. Tunnelma on tässä klubitalossa historiallinen ja näköalat upeat!

Talon kenttä sopii monen tasoisille pelaajille

Talin kenttä tarjoaa haasteita monen tasoisille pelaajille. Sen harjoitusalueet ovat monipuoliset ja se tarjoaa mahdollisuuden myös harjoitella rangen avulla. Putteriviheriö, josta löytyy bunkkereita, on ainutlaatuinen. Lisäksi kentän pitc-alue soveltuu hyvin monenlaisille golfin ystäville. Range toimii poleteilla, joita voi ostaa kentän caddienmasterin toimistolta.

Kuinka paljon maksaa Helsinki Golfklubi ry.:n kausijäsenyys vuonna 2018?

Entäpä kuinka paljon sitten pitää varautua maksamaan, jos haaveilee kausijäsenyydestä Helsingin Golfklubi ry:ssa? Vuonna 2018 näitä jäsenyyksiä on tarjolla rajallinen määrä ja kausijäsenyyden hinnaksi on määritelty 1550 euroa. Kausijäsen saa HGK:n täydet peli- ja jäsenoikeudet eikä hänellä ole peliaikarajoitetta. Hän voi tehdä pelivarauksia ennakkoon sekä hyödyntää klubin harjoitusalueita sekä kesä- että talviharjoittelussaan. Lisäksi hän on oikeutettu täysimääräisiin jäsenetuihin esimerkiksi klubitalon ravintolassa.

HGK tarjoaa toimintaa myös senioripelaajille

HGK tarjoaa myös senioreille mahdollisuuden harrastaa golfia. Itseasiassa se on tullut tunnetuksi seniorimaanantaistaan, jonka kilpailumaksuna peritään vain neljän euron nimellinen korvaus. Kilpailu järjestetään erikseen miehille ja naisille sekä lyöntipelinä että pistebogeyna. Peliryhmät arvotaan. Lääkärintodistuksella on seniorimaanantain aikana sallittua käyttää autoa, mikä helpottaa senioreiden kohdalla osallistumista.

Junioritoiminta

HGK tarjoaa myös junioritoimintaa ylläpitäen esimerkiksi Juniorifarmia sekä järjestäen leirejä juniori-ikäisille golfin harrastajille. Seuraava HGK:n Juniorifarmi järjestetään kesällä 2018 ja ilmoittautuminen farmille alkaa pian, ensimmäisenä päivänä helmikuuta. Tsemppiryhmä on tarkoitettu 8-18-vuotiaille junioripelaajille, jotka ovat harjoitelleet golfia vähintään kaksi vuotta. Farmeilta löytyy myös muita ryhmiä, kuten tytöille suunnattu Friidut-ryhmä, jonne ovat tervetulleita kaiken ikäiset tytöt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *